vrijdag 3 juli 2009

090603; Onze verbouwing; de laatste loodjes ...

Een telefoontje: ''uw vloer is binnen; we hebben nog een gaatje in onze agenda en we kunnen op 29 juni uw vloer leggen"
Helaas, dat gaat niet lukken, want voor 29 en 30 juni staat de stukadoor genoteerd, die de doorloop gang / keuken van eenzelfde stuuklaagje zal voorzien als de kamer.
Gelukkig is er een week later ook nog ruimte en onze vloer komt nu 6 en 7 juli.
Snel met de installateur gebeld of hij nog ruimte had om de verwarmingen te monteren en de verwarmingsbuizen onder de vloer te vervangen.
Al met al een drukke week:
de stucadoor op maandag (uurtje voorstrijken) en dinsdag stuuken
woensdag, donderdag en vrijdag de installateur. Het kostte wat tijd om radiatoren te vinden, die lager zijn dan de vensterbanken, maar het is de installateur gelukt! 2 stuks hebben we hiervan: eentje voor het voorraam en de andere in de uitbouw. Verder hebben we nog een grote en een kleine designradiator (zie de laatste foto in het blog van 2 juli).Vandaag heeft Wouter het grootste deel van de dag onder de vloer doorgebracht

Wat een verschil met de verwarmingsbuizen van vroeger: lichtgewicht, geisoleerd... dat moeten we zeker gaan merken aan ons energieverbruik! (de rode en blauwe rol op de voorgrond, dat zijn de nieuwe verwarmings''buizen'')

Donderdag werd er nog een beschadigd raam in de voorpui vervangen; kwam de stucadoor nog een rand langs de voordeur stuuken en kwam de bestrater e.e.a. opmeten om de bestrating aan de achterkant door te trekken. Waarschijnlijk lukt dat nog voor de bouwvak.
En...... vandaag kregen we een telefoontje, dat onze raambekleding binnen is! Grandioos, ook dat is 2 weken eerder dan verwacht!
Maandag en dinsdag dus de vloer en donderdagmorgen raambekleding! Dan gaat het wat lijken!
Nu nog op zoek naar een schildersbedrijf. 2 bedrijven, die goed bekend staan, hebben pas volgend jaar tijd......

Geen opmerkingen: